- Domov
- Riešenie pre:
- Reštaurácie, hotely
- Umývačky riadu, leštičky na pr...
Umývačky riadu, leštičky na pr...
Pri výbere profesionálnej umývačky riadu pre gastronomickú prevádzku je dôležité zvoliť model s ohľadom na veľkosť riadu, parameter uvedený ako „maximálny priemer taniera“. Taniere skutočne používané na prevádzke musia zodpovedať tomuto parametru. Rozmer košov je parameter určujúci množstvo tanierov umytých v priebehu jedného umývacieho cyklu. Umiestnenie profesionálnej umývačky nám napovie, či je potrebný model s odpadovým čerpadlom, alebo bude odtok zabezpečený samospádom. V prípade, že na umývačku bude napojená vpusť do kanalizačnej siete vyššie ako odpadový ventil umývačky, je odpadové čerpadlo potrebné. Umývačky riadu a skla pre jedálne, bary, reštauracie.
Produkty
-
- Konvektomaty
- Voliteľné príslušenstvo ku konvektomatom
- Vysokorýchlostné konvektomaty
- Multifunkčné varné centrá
- Holdomaty
- Evereo
- Hybridné vysokorýchlostné rúry
- Pece pekárenské a cukrárske
- Kysiarne na cesto
- Pece na pizzu
- Berto ´s Premium varné bloky
- Varné zariadenia modulárne
- Čínska a Ázijská kuchyňa
- Zmrzlinové stroje, Tepp-Ice
- Chladiaca technika
- Bary, barové pulty
- Výdaj a ohrev jedál
- Umývačky riadu, leštičky na príbory
- Transport jedál a nápojov
- Stolové spotrebiče pre gastro
- Kuchynské stroje
- Nápojová a barová technika
- Nábytok pre gastronómiu
- Umývacie a čistiace prostriedky
- Sanitácia, desinfekcia, hygiena
- Zmäkčovače vody
- Hrnce, rajnice, panvice.
- Gastronádoby GN, plechy
- Kuchynský riad
- Nože, dosky na krájanie
- Catering, bufet, raut
- Servirovanie, stolovanie, stolničenie
- Barové a barmanské potreby
- Inventár pre cukrárov a zmrzlinárov
- Doplnky pre pizzerie
- Sklo, porcelán, príbory
- Práčovne
- Výpredaj a Akcia