facebook

Konvektomaty, gastro zariadenie a profigastrotechnika

Už viac ako 20 rokov plánujeme, projektujeme a navrhujeme gastro-prevádzky, reštaurácie, jedálne a fastfoody.

Naše energeticky úsporné a efektívne riešenie prináša zníženie nákladov na energie a personál až o 60%, v porovnaní s klasickým zariadením kuchyne.

VY MÁTE IDEU, MY VÁM JU PRETAVÍME DO REALITY.


Ako prebieha spolupráca s našou firmou?

Kontaktujte nás, dohodneme si osobné stretnutie a nezáväznú konzultáciu. Vypočujeme Vaše predstavy, plány a navrhneme postup.

Na základe Vášho zámeru a našich dlhoročných skúsenosti:

Vypracujeme dispozičné riešenie, projekt gastro prevádzky, navrhneme a zakreslíme pre daný koncept najvhodnejšie spotrebiče, nábytok a pracovnú zónu. Takýto projekt-štúdia Vám poslúži nielen pre konkrétnu predstavu o Vašej prevádzke a celkovej investícii, ale slúži aj na predbežné odsúhlasenie zámeru pre hygienu.

Po odsúhlasení vypracujeme podľa dispozície projekt s technickým popisom a výkresom pre inštaláciu sietí a napojenie spotrebičov na vodu, elektriku, odpad, plyn. Máte tak kompletnú projektovú dokumentáciu gastroprevádzky pre realizáciu zámeru.

V prípade, že sa rozhodnete vykonať celú realizáciu s našou firmou, na základe dispozície a odsúhlasenej ponuky dodáme kompletne celú prevádzku na kľúč. Zaškolíme Váš personál, aby správne a ekonomicky využíval všetky navrhnuté moderné technológie a spotrebiče vo Vašej kuchyni. Tým naša práca nekončí, pretože sme pripravení sa postarať aj o údržbu a prípadný servis nami dodaných spotrebičov a zariadení, aby ste Vy mali čas na to podstatné - venovať sa Vášmu businessu.


PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE GASTROREX?
Dlhoročné skúsenosti, odborný tím a mnoho spokojných zákazníkov.

  • - Navrhujeme komplexne gastronomickú prevádzku spĺňajúcu funkčné, ekonomické, technické a samozrejme hygienické kritériá zamýšlanej koncepcie reštaurácie, jedálne a všetkých ďalších stravovacích prevádzok.

  • - Funkčnosť z pohľadu kapacity a vlastností použitej technológie, ekonomická prevádzka s dôrazom na úsporu personálu, energií, surovín a s ohľadom na ekológiu, minimalizovanie odpadov a znehodnotených surovín.

  • - Nami navrhnutá prevádzka je podstatným nástrojom misie kuchára - poskytnúť kulinársky zážitok
a mnoho ďalších


Ak máte záujem o nezáväznú konzultáciu alebo vypracovanie projektu gastroprevádzky, kontaktujte nás telefonicky alebo na emailovej adrese.

projektant@gastrorex.sk

V texte správy prosím zanechajte Vaše meno, tel. kontakt a napíšte napríklad„Mám záujem o konzultáciu ohľadom novej prevádzky.“ Najneskôr nasledujúci pracovný deň sa Vám ozveme a dohodneme termín.

Ďakujeme a tešíme sa na Vás.


Projekčné oddelenie GastroRex

Kontakty na projekčné oddelenie

............................................................

Ing. Jakub Mydla

mob.tel.: 0948 709 789

mail: projektant@gastrorex.sk

............................................................

Daniel Talaš, odborný konzulant

mob.tel.: 0948 243 914

mail: amc@gastrorex.sk

............................................................

Dopyt na produkt

Ďakujeme za Váš záujem o produkt . Prosím vyplňte formulár a budeme Vás kontaktovať čo najskôr.

Chcem viac informácií

Chcem viac informácií

Povinný údaj
Povinný údaj
Povinný údaj