Projektovanie, plánovanie gastroprevádzky.
Kontakt
Už viac ako 20 rokov plánujeme, projektujeme a navrhujeme gastro-prevádzky, reštaurácie, jedálne a fastfoody.
Naše energeticky úsporné a efektívne riešenie prináša zníženie nákladov na energie a personál až o 60%, v porovnaní s klasickým zariadením kuchyne.
VY MÁTE IDEU, MY VÁM JU PRETAVÍME DO REALITY.
Ako prebieha spolupráca s našou firmou?
Kontaktujte nás, dohodneme si osobné stretnutie a nezáväznú konzultáciu. Vypočujeme Vaše predstavy, plány a navrhneme postup.
Na základe Vášho zámeru a našich dlhoročných skúsenosti:
Vypracujeme dispozičné riešenie, projekt gastro prevádzky, navrhneme a zakreslíme pre daný koncept najvhodnejšie spotrebiče, nábytok a pracovnú zónu. Takýto projekt-štúdia Vám poslúži nielen pre konkrétnu predstavu o Vašej prevádzke a celkovej investícii, ale slúži aj na predbežné odsúhlasenie zámeru pre hygienu.
Po odsúhlasení vypracujeme podľa dispozície projekt s technickým popisom a výkresom pre inštaláciu sietí a napojenie spotrebičov na vodu, elektriku, odpad, plyn. Máte tak kompletnú projektovú dokumentáciu gastroprevádzky pre realizáciu zámeru.
V prípade, že sa rozhodnete vykonať celú realizáciu s našou firmou, na základe dispozície a odsúhlasenej ponuky dodáme kompletne celú prevádzku na kľúč. Zaškolíme Váš personál, aby správne a ekonomicky využíval všetky navrhnuté moderné technológie a spotrebiče vo Vašej kuchyni. Tým naša práca nekončí, pretože sme pripravení sa postarať aj o údržbu a prípadný servis nami dodaných spotrebičov a zariadení, aby ste Vy mali čas na to podstatné - venovať sa Vášmu businessu.
PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE GASTROREX?
Dlhoročné skúsenosti, odborný tím a mnoho spokojných zákazníkov.
- - Navrhujeme komplexne gastronomickú prevádzku spĺňajúcu funkčné, ekonomické, technické a samozrejme hygienické kritériá zamýšlanej koncepcie reštaurácie, jedálne a všetkých ďalších stravovacích prevádzok.
- - Funkčnosť z pohľadu kapacity a vlastností použitej technológie, ekonomická prevádzka s dôrazom na úsporu personálu, energií, surovín a s ohľadom na ekológiu, minimalizovanie odpadov a znehodnotených surovín.
- - Nami navrhnutá prevádzka je podstatným nástrojom misie kuchára - poskytnúť kulinársky zážitok
Ak máte záujem o nezáväznú konzultáciu alebo vypracovanie projektu gastroprevádzky, kontaktujte nás telefonicky alebo na emailovej adrese.
V texte správy prosím zanechajte Vaše meno, tel. kontakt a napíšte napríklad – „Mám záujem o konzultáciu ohľadom novej prevádzky.“ Najneskôr nasledujúci pracovný deň sa Vám ozveme a dohodneme termín.
Ďakujeme a tešíme sa na Vás.
Projekčné oddelenie GastroRex
Kontakty na projekčné oddelenie
............................................................
Ing. Jakub Mydla
mob.tel.: 0948 709 789
mail: projektant@gastrorex.sk
............................................................
Daniel Talaš, odborný konzulant
mob.tel.: 0948 243 914
mail: amc@gastrorex.sk
............................................................