Kontakt
Centrála Bratislava
showroom, kuchynské štúdio, obchod, sklad, servisGastroRex s.r.o.
Mlynské Luhy 80
821 05 Bratislava
Telefóny: | +421 2 436 38 846 |
Tel / Fax: | +421 2 534 14 108 |
Mobil obchod: |
+421 907 715 704 +421 948 071 056 +421 948 243 183 |
Architekt, projektant: | +421 948 709 789 |
Servis: |
+421 911 243 015 +421 911 243 019 |
Email: | gastrorex@gastrorex.sk |
GPS: |
48°15´56.98´´ N 17°18´05.11´ ´E |
Pobočka Banská Bystrica
Zvolenská cesta 141974 05 Banská Bystrica
Tel / Fax: | +421 48 414 5440 |
Mobil obchod: |
+421 948 603 069 +421 903 746 983 |
Servis: | +421 911 243 008 |
E-mail: | b_bystrica@gastrorex.sk |
GPS: |
48°70´30.55´´ N 19°13´74.75´ ´E |
Pobočka Košice
Priemyselná 1733/2040 01 Košice
Tel / Fax: | +421 55 633 3905 |
Mobil obchod: |
+421 911 243 007 +421 948 788 905 |
Servis: |
+421 911 243 003 +421 911 243 005 |
E-mail: | kosice@gastrorex.sk |
GPS: |
48°74´36.15´´ N 21°26´42.71´´ E |
Pobočka Zlín
Pro komunikaci použijte prosím kontaktní údaje GastroRex s.r.o.,Centrála BratislavaMobil: |
+421 907 715 704 +421 911 243 002 |
Fax: | +421 2 534 14 108 |
E-mail: | gastrorex@gastrorex.sk |
Pošlite nám správu
Časté otázky
Navrhneme Vám projekt s dispozíciou hi-tech zariadení, ktoré väčšinou týchto zariadení nahradí a zaistí prípravu jedál v najvyššej kvalite s úsporou personálu, času, energie a priestoru.
..... alebo napríklad 240 pstruhov, 320 rezńov ?
Zvládne to konvektomat ChefTop MindMaps s kapacitou 40 GN1/1 nebo Rational SCC.
Za 12-16 minut je hotovo. K tomu multifunkčné varné centrum pre prípravu hotových jedál, alakarte prípravu, sousvide , fritovanie, prípravu cestovím atp.
Využite čas, keď stroje pracujú za Vás a sú využité aj mimo pracovnej doby, využite funkciu nočné pečenie u konvektomatov.
Alebo nízkoenergetické holdomaty pre šetrné pečenie.
Predom pripravené, šokovo schladené jedlo pripravte na tanieri, vložte do banketových mobilných skriní a na požadovaný čas zregenerujte.
Riešením je multifunkčné zariadenie Combi Duo, alebo UNOX MaxiLink, kde môžete zároveň na ploche 1m pripraviť mäso aj prílohy a pomocou funkcie Mis.and.Place všetko načasovať tak, aby bolo pripravené presne v rovnaký čas.
Napríklad v kombinacii prepojených UNOX XVC-0511 a 0711 možete podávať 320 kompletných porcií jedál za 1 hodimu, čo je cca 600-800 jedál počas obedového času. Výhodou je príprava súčasne varenej aj pečenej súčasti menu v jednom čase. Dokážete nahradit mnoho spotrebičov. Tým šetríte peniaze, miesto, čas a energie. Investicia do zostavy pri financovaní 4 ročného leasingu je cca 7-8 Eur denně.
Sestava nahradza tradičné technologie ako rúry, pece, grily, fritézy, kotly, smažiace panvice. Tepelná úprava surovin umožňuje robiť všetky druhy úprav potravín, ako je pečenie, dusenie, varenie, vypráženie alebo grilovanie, regeneráciu, zaváranie , dokance aj udenie. Takto je možné pripraviť kompletné menu od príloh cez mäsa, varenú zeleninu aj zákusok.
Neveríte? Máte možnosť vyskúšať v našom kuchynskom štúdii.
..a niektorý z hostí nemal jedlo už studené ?
S MULTI.Time funkciou môžete variť súbežne rôzne pokrmy s rôznou dobou prípravy. S programom MISE.EN.PLACE je možné ukončiť prípravu rôznych jedál v rovnakom čase a naraz ich hotové všetky vytiahnuť z konvektomatu.Tu je riešenie Mis.and.Place.
Využite jedinečný varný systém Rational SCC, ktorý rozpoznáva, precízne reaguje a nepotrebuje skúsený personál.