Stres, teplo, nedočkavý zákazníci a do toho ešte zmena rezervácie, zákazník sa oneskorí. Hlavný kuchár ochorel a nový ešte nie je dostatočne zaškolený? Častý scenár mnohých reštaurácií. Máme pár rád ako sa z toho dostať, kliknite sem –„časté otázky“
A pokiaľ ste odpoveď v sekcii „časté otázky“ nenašli, príďte k nám, nájdeme spoločné riešenie -Kontakt
-Vyhláška 533 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania, novelizovaná 1.6.2017. Novelou sa upravili podmienky pripravovať a podávať z tepelne nespracovaného alebo čiastočně nespracovaného mäsa a slepačích vajec, ako je napríklad tatarský biftek, priprava sushi atp.
Povoluje aj po šokovom zmrazení v šokery uchovať na -18°C zamrazené mäso po 14 dní.
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovania ďalších funkcií. Tieto údaje nebudú použité na identifikáciu alebo kontaktovanie. Zásady ochrany osobných údajov
Pokročilé nastavenia:
Prispôsobiť
Akceptovať všetky
Spať
Akceptovať vybrané