Zdravé a ľahké jedlo, rýchlo uvarené so zachovaním nutričných hodnôt a chutí. Ideálne riešenie je tlakový parný varič. Prečo? Pretože pripravované jedlo nepríde do kontaktu s vodou, ale s parou, ktorá je pod tlakom a varenie tak prebieha pri relatívne nízkej teplote.
Tento spôsob varenia šetrí až 50% času, energie, nutričné, vitamínové a minerálne hodnoty pokrmov pri zachovaní charakteristickej vône pre daný pripravovaný pokrm.
Dietetická prednosť jedla je daná možnosťou nepoužívať tuky a dochucovadlá.
Mäso zostane mäkkým, zelenina sa pripraví bez strát a minerály a vitamíny nie sú vyplavované ako pri klasickom varení.
Zariadenie možno použiť aj pre pasterizáciu, sterilizáciu, rozmrazovanie, regeneráciu a sous-vide varenie.
Zobraziť viac

Tlakový parný varič CVE 031 Pressure Steamer

Tlakový parný varič CVE 031 Pressure Steamer

Elektronicky, LCD displ.,
Pracovná teplota 50°C - +122°C, tlak max 1,2 bar.
Zaoblené h...

Na objednávku
 
 
15 124,00 €
18 602,52 € s DPH