

Stroj na poťahovanie čokoládou ICBelt
Stroj na poťahovanie (obalovanie) čokoládou ke strojom na temperovanie čokolády .
Stroje na temperovanie čokolády Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 a Q50) môžu byť dodávané s nastaviteľnou rýchlosťou obaľovacieho pásu, vhodného na obaľovanie praliniek a cukrárskych produktov do 3 sekcií.
-
Na objednávku
Stroj na poťahovanie (obalovanie) čokoládou ke strojom na temperovanie čokolády .
Stroje na temperovanie čokolády Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 a Q50) môžu byť dodávané s nastaviteľnou rýchlosťou obaľovacieho pásu, vhodného na obaľovanie praliniek a cukrárskych produktov do 3 sekcií.
V prvej sekcii, vkladacej čiasti, môže používateľ presne umiestniť produkt, pretože pás sa veľmi ľahko zastaví.
V centrálnej oblasti, v oblasti obaľovania, je produkt obaľovaný čokoládou a proces sa vykonáva presne vďaka vibráciám drôteného pletiva, ktoré zabezpečujú rovnomernú glazúru, a ventilátoru s nastaviteľnou výškou aj prietokom. Obaľovací pás strojov na temperovanie čokolády Chocotemper umožňuje nastaviť teplotu prúdiaceho vzduchu, aby sa pred začatím obaľovania rozpustila všetka čokoláda prítomná na obaľovacom páse.
Tretia zóna, výstupná oblasť s kódovým rezaním, sa vyznačuje povrchom, na ktorom je papier presne umiestnený.
.
Napätie: 220 V
Výkon: 0,95 kW
Hmotnosť: 66 kg
Rozmery: 179 x 55 x 115 cm
Minimálna rýchlosť: 140 cm/min
Maximálna rýchlosť: 730 cm/min