Vitajte v demoštúdiu spoločnosti Gastrorex, kde si zakaždým predvedieme využitie kľúčových zariadení používaných v modernej profesionálnej gastronómii.


1. Príprava mäsa v multifunkčnom stroji pre nízko-teplotné pečenie, udržiavanie a šokové schladenie

V tomto videu si ukážeme multifunkčné zariadenie HI-CHEF, v ktorom šetrne upečieme roastbeef s pomocou tepelnej sondy a zároveň v tom istom zariadení roastbeef následne šokovo schladíme. Všetky tieto chody sa udejú počas noci v jednom prístroji, čo uľahčuje prácu viacerým kuchárom a gastroprevádzkam. Navyše výsledok je perfektný.


2. Príprava trhaného mäsa počas noci v Holdomate - Pulled Pork

V našom štúdiu GastroRex tentokrát predvedieme prípravu delikatesy v podobe trhaného mäsa z bravčového pliecka pripravovaného pomaly, pri nízkych teplotách v HOLDOMATE.

Trhané bravčové mäso je po dokončení pečenia je šťavnaté, mäkké a trhá sa po vláknach vidličkou. Takto pripravené sa podáva v žemli s rôznymi omáčkami, s uhorkou, šalátom atď. Alebo je možné ho zabaliť do pita placky ako wrap (take-away), ale taktiež ho možno podávať s prílohami na tanieri.

V holdomate prebehne príprava mäsa pri teplote 95 °C po dobu cca 14 hodín (cez noc). Vďaka holdomatu môžeme ho môžeme následne celý deň udržiavať teplé a pripravené kedykoľvek pre zákazníka.


3. Návod ako variť zdravo v školských jedáľňach! 4 obľúbené jedlá, za krátky čas - konvektomat UNOX

V tomto videu si ukážeme využitie konvektomatov UNOX v školských jedáľňach. Pripravíme viacero jedál, ktoré sú populárne v školských zariadeniach. Vďaka konvektomatu viete pripraviť množstvo porcií za krátky čas, a väčšinu funkcií urobí za vás. Navyše výsledok jedál je perfektný.


4. 70 croissantov za 20 minút - profesionálna pec BakerLux ShopPro

V dnešnom videu si ukážeme, ako pomocou pece BakerLux Shop.Pro rýchlo, chutne a úsporne upiecť 70 croissantov za 20 minút. Vo videu však nepečieme len croissanty, ale aj iné pečivá typické pre pekárne, supermarkety, či pokojne aj pre bežné gastroprevádzky. Video sme opäť natáčali v našom gastroštúdiu GASTROREX v Bratislave, kam si môžte prísť vyskúšať a pozrieť naše gastrozariadenia aj vy.


5. Všetky tieto jedlá zhotovené v krátkom čase - sklokeramický kontaktný gril

Malý spotrebič (kontaktný sklokeramický gril SP 015 PR SpidoGlass) na ktorom urobíme rýchlo a ekonomicky radu zaujímavých jedál. Pripraví všetko včas a v perfektnej kvalite. Na rozdiel od liatinových veľmi rýchly nábeh na pracovnú teplotu až do 400 ° C, nemusíme mať tak gril zapnutý celý deň a plytvať elektrikou - rýchlo dosiahne požadovanú nastavenú teplotu. Vhodný do každého bistra, menšej gastroprevádzky alebo kaviarní.


6. Profesionálny infračervený gril - WeGrill

Profesionálne grily WeGrill pre reštaurácie plne rešpektujú pôvodný koncept grilovania, to je povznést a zvýrazniť chuť, vôňu, ale tiež zároveň zaistiť jednoduchosť, účinnosť a produktivitu, bez dymu a bez dreveného uhlia.