Fermentačné zariadenie pre pekárov -Fermentolevain jen pre spracovanie a udržanie tekutého kvásku a rozvoju žiaduce mikroflóry (kvasinky, fermentačné baktérie) v kvásku.

Začlenenie tekutého kvásku pri výrobe chleba umožňuje kratšiu dobu miešania a podporuje tvorbu chuti a žiaduce štruktúry pekárskeho výrobku. Kvások poskytuje cestu väčšiu mechanickú toleranciu (pružnosť, ťažnosť). V závislosti na použitom percentuálnom množstve kvásku v ceste sa budú vône a príchute produktov líšiť.

Kváskový fermentor - kváskomat FL

Kváskový fermentor - kváskomat FL

Zariadenia na riadené uchovávanie, konzerváciu a tvorbu kvásku. Ovládací panel V-touch umo...

Na objednávku
 
 
Na dopyt

Kváskový fermentor - kváskomat FL Platinum

Kváskový fermentor - kváskomat FL Platinum

Zariadenia na riadené uchovávanie, konzerváciu a tvorbu kvásku. Ovládací panel V-touch umo...

Na objednávku
 
 
Na dopyt