

Komora pre pomalé kysnutie Blue Room
Komora pre proces pomalého kysnutia cesta chleba pre pekárne. Umožňuje pravidelný rast veľkých produkcií a tým pádom plánovanie práce.
Veľkosti:
• 2-18 zavážacích vozíkov 400×600 mm (modely CFPL DF 46)
- Objednávacie číslo: Blue Room
-
Na objednávku
Komora pre proces pomalého kysnutia cesta chleba pre pekárne. Umožňuje pravidelný rast veľkých produkcií a tým pádom plánovanie práce.
Veľkosti:
• 2-18 zavážacích vozíkov 400×600 mm (modely CFPL DF 46)
• 1-9 zavážacích vozíkov 600×800 mm (modely CFPL DF 68)
Teplota:
• +2°C až +8°C
Technológia:
• Presne dimenzovaný dvojitý prietokový odparovač s ventilátorom veľkého priemeru (jemné vetranie)
• Regulácia pomocou teplotného senzora
• Automatické odmrazovanie pomocou elektrických vykurovacích teles
• Hydraulické zavretie dverí
• Posilnená izolácia (polyuretánová pena 42 kg/m3) (voliteľné)
• Úsporné LED osvetlenie (voliteľné)
• Izolácia podlahy s posilnenou nerezovou rampou (voliteľné)
Výhody:
• Dvojprúdový ventilačný systém zabezpečujúci prirodzený a kontinuálny prúd vzduchu pri teplote +2°C až +8°C, rovnomerne nad všetkými produktami.
• Rovnomerný a kontrolovaný prúd vzduchu zaručujúci kvalitné kysnutie pri dokonalom rešpektovaní cesta.
• Dvere na CFPL DF proofer majú nový hydraulický uzatvárací systém, ktorý zaisťuje dokonalú tesnosť.
• Ekologické, spoľahlivé a trvácne riešenie CO2 chladenia (prírodný plyn R744).