Profesionálne grily WeGrill pre reštaurácie plne rešpektujú pôvodný koncept grilovania, to je povznést a zvýrazniť chuť, vôňu, ale tiež zároveň zaistiť jednoduchosť, účinnosť a produktivitu, bez dymu a bez dreveného uhlia.
Elektrický alebo plynový systém WeGrill za 3 minúty dosiahne 850°C a tepelna žiara pôsobí v rovnakej časti infračerveného svetla, ako pri tradičných žeravých uhlíkoch. Dosiahnete tak dokonalú Maillardovu reakciu a efekt, ktorý nazývame CRISPY, krásna vonkajšia kôrka, pričom mäso zostane vnútri šťavnaté. Tá chuť, tá vôňa, tá typická a nezameniteľná chuť grilovaného mäsa.
Prečo nemá WeGrill žiadne porovnanie?
Šéfkuchár Bruno Badolato to vysvetľuje. TOTO SÚ VÝHODY WEGRILL
„Odlíšte sa od konkurencie a ponúknite rafinované chute typickej Steak House reštaurácie s jednoduchosťou, s know-how a bez štrukturálnych zásahov.“
Môžete grilovať mäso, hamburgery, ryby, morské plody a zeleninu; karamelizovať a roztopiť syry; najrozmanitejšie prevádzky nájdu vo Wegrill platný pracovný nástroj.
TOTO SÚ VÝHODY WEGRILL:
80% menej dymu dymu v porovnaní s klasickým grilom na drevené uhlíky. Naše infračervené horáky vyžarujú zhora. Tuky, ktoré odkvapkávajú z mäsa pri grilovaní, neprichádzajú do kontaktu so zdrojom tepla, eliminujú dym a nepríjemné plamene, vyhýbajú sa potenciálnej toxicite karbonizácie.
Už žiadne prestoje. Klasické varné systémy potrebujú dlhý čas na zahriatie, treba ich spravovať a udržiavať v teple. Systému WeGrill trvá len tri minúty, kým sa nahreje.
Skutočná chuť žeravých uhlíkov. Vďaka infračervenému spektru sa aktivuje Mallard reakcia, ktorá vytvára chrumkavý efekt: tá pekná kôrka vonku a šťavnatá chuť typická pre grilované mäso.
Merateľné úspory. Znížte spotrebu energie, systém zapnete iba v prípade potreby. Nebudete musieť kupovať a spravovať tony uhlia a vďaka extrémnej flexibilite ho ľahko využije každý profesionál. Extrémne nízke prevádzkové náklady