Selfservice
SYSTÉM NAVRHOVANIA STRAVOVACÍCH VÝDAJNÝCH LINIEK
Každý zákazník a prevádzka sú originálne a vyžadujú rôznu špecifikáciu a konfiguráciu.
Preto je nutné stravovaciu výdajnú linku riešiť „na mieru“ do daného prostredia.
Nie je celkom reálne uplatniť univerzálny model výdajnej linky vyhovujúci pre všetky
prevádzky.
My však takýto vzorový výdaj navrhneme ako podklad pre demonštráciu možností riešenia
konštrukcie a celkového prevedenia výdajných liniek.
Otázka ceny je jedným z najdôležitejších kritérií pri výbere a úzko závisí práve s prevedením a materialovým riešením výdajnej linky. Pokúsime sa v jednoduchosti vysvetliť základné rozdiely koncepcie, materiálového riešenia, ich výhody a nevýhody a samozrejme rozdiel v
konečných cenách za rozdielne prevedenie.
Na žačiatok si môžeme uvedomiť aspoň základnú typológiu výdajných liniek.
Tento parameter vyplýva z priestoru a z prevádzky kde má byť výdaj uplatnený.
Predstavivosti sa medze nekladú a to platí aj pri samotných tvaroch výdajov......
Pozri PDF -Systém výdaja