Multifunkčný šoker a holdomat Exploit
Funkcie
• Soft/Hard šokové chladenie
• Regulované rozmrazovanie
• Likvidacia parazitou Anisakis a Taenia
• Kysnutie cesta, odklad kysnutia
• Pasterizácia
• Dehydratácia, konzervácia
• Skladovanie chladnej a mrazenej suroviny
• Mikrokryštalizácia pri zmrazovaniu
• Varenie pri nízkej teplote (model EBM do +85°C)
• Udržiavanie chladených alebo teplých jedál (model EBM)
• Nepretržitý cyklus (viacúrovňový)
• Rozpúšťanie čokolády
• Funkcia pre výrobu smotanových jogurtov
7” displej s dotykovou obrazovkou, vysokým rozlíšením,
intuitívnym ovládaním všetkých funkcií zariadenia
a nastavovaním programov.
Programy môžu byť vybrané z fotografického menu,
roztriedených podľa požiadaviek a druhu suroviny.
Vyhrievaná 4 bodová teplotná sonda.
Aktivný ionový desinfekčný systém
Wifi a USB konektivita štandardne
V hlavnom menu na displeji sú k dispozícií:
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové chladenie mäsa,
rýb, zeleniny, cesta, omáčok, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť
alebo nastaviť parametre pre chladenie, a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre šokové mrazenie mäsa,
rýb, zeleniny, ovocia, cesta, omáčok, sushi, cestovín, pečiva, cukrárenských výrobkov, cesta, predkysnutého
cesta, koláčov, zmrzliny, zmrzlinových tort, mousse, croissantov a krémov. Je možné tiež manuálne upraviť alebo
nastaviť parametre na mrazenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Programy pre riadené rozmrazovanie potravín s maximálnou mierou udržať v potravinách organoleptické
vlastnosti a minimalizovať váhové straty rozmrazovanej suroviny.
Prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami na kysnutie zmrazených a
čerstvých pekárenských produktov podľa dní, veľkosti, alebo programy s odloženým štartom kysnutia. Tak aby
bolo cesto nakysnuté na dopredu určený čas. Je možné tiež manuálne upraviť alebo nastaviť parametre a
nastavené hodnoty uložiť ako nový program.
Modely EBM prednastavené programy s fotografiami a nastavenými optimálnymi parametrami pre nízkoteplotné
pečenie (do +85°C) s využitím vpichovej teplotnej sondy. Základné nastavenie na prípravu roastbeef, kuracie prsia,
lososa, tuniaka, výrobu jogurtu, creme brulee, čokoládu, meringue, zaváranie vo fľaškách a sušenie ovocia.
Je možné tiež manuálne upraviť a nastaviť parametre na nízkoteplotné pečenie a nastavené hodnoty uložiť ako nový
program. Po dokončení tepelnej úpravy pokrmov. Je možné aktivovať automatické prepnutie na udržovanie
teplého pokrmu do výdaju alebo pokrm ihneď šokovo schladiť.
-
- Konvektomaty
- Voliteľné príslušenstvo ku konvektomatom
- Vysokorýchlostné konvektomaty
- Multifunkčné varné centrá
- Holdomaty
- Evereo
- Hybridné vysokorýchlostné rúry
- Pece pekárenské a cukrárske
- Kysiarne na cesto
- Pece na pizzu
- Berto ´s Premium varné bloky
- Varné zariadenia modulárne
- Čínska a Ázijská kuchyňa
- Zmrzlinové stroje, Tepp-Ice
- Chladiaca technika
- Bary, barové pulty
- Výdaj a ohrev jedál
- Umývačky riadu, leštičky na príbory
- Transport jedál a nápojov
- Stolové spotrebiče pre gastro
- Kuchynské stroje
- Nápojová a barová technika
- Nábytok pre gastronómiu
- Umývacie a čistiace prostriedky
- Sanitácia, desinfekcia, hygiena
- Zmäkčovače vody
- Hrnce, rajnice, panvice.
- Gastronádoby GN, plechy
- Kuchynský riad
- Nože, dosky na krájanie
- Catering, bufet, raut
- Servirovanie, stolovanie, stolničenie
- Barové a barmanské potreby
- Inventár pre cukrárov a zmrzlinárov
- Doplnky pre pizzerie
- Sklo, porcelán, príbory
- Práčovne
- Výpredaj a Akcia